Blogg

Thierra Nevadda (Sierra Nevada – red.anm)

Det er meg en ære å erklære treningen mot sesongen 2016 for åpnet/igangsatt/startet/whatever. Den første treningssamlingen for sesongen 2015/2016 er i hvert fall godt i gang her oppe i fjellet. Åstedet for samlingen er Sierra Nevada som ligger et noe opprørsk steinkast unna strendene i Malaga. (Spania – Red.anm.)

Denne samlingen er en treukers gulrot i regi av Olympiatoppen hvor flere idretter er samlet. I tillegg til oss fra roing, er det padlere, svømmere, en triatlet, og en friidrettsutøver her – og ikke minst verdens beste støtteapparat med folk fra Olympiatoppen samt våre egne særforbund. Bedre oppfølging er det faktisk ikke mulig å få.

I skrivende stund har vi tilbakelagt den første uken av samlingen og hele gjengen er ved godt mot. Samlingen så langt kan oppsummeres med følgende ord:

Roing, romaskin, kjøring, vekter, basis, bevegelighet, gjørme, fjellturer, tynn luft, spansk pasta, løping, fellesøkter, media, kjøring, sykling, gjørme, quiz, vafler, dårlig nett, spansk frisør.

Spansk frisør. Det MÅ utdypes. I dag var det nemlig rolig dag, og hva er vel ikke mer naturlig for et par ÜBERMACHO MANNFOLK enn å dra til frisøren?! Nettopp! Helt naturlig, så det var det vi gjorde. Jeg fikk en spansk fengselsfugl til å klippe meg. «No Inglesos». Greit. «Cæn Ai Hævv Sjårt ånn the saids ænd Lång Ånn Tåpp?? Rock ‘n Roll??» Responsen var selvfølgelig «Si Si» og etter litt diverse gestikulering fram og tilbake ble vi enige. I stolen ved siden av ble også Kristoffer enig med sin kompis. De ble faktisk gode kompiser da han kunne litt inglesos. Jeg er rimelig sikker på at Kristoffer faktisk gikk til det skrittet og inviterte ham til Norge i løpet av frisørtimen. Jaja. Hyggelig det. Fornøyde ble vi. Og det ble også Markus og Martin som bare måtte klippe seg etter oss. Det var for så vidt også da vi skjønte at repertoaret hos denne spanske frisøren var noe begrenset. #Lik sveis på alle fire.

Bilder kommer, men nå er det TAIM TU SLIP.

GUDD NAIGHT.

Snapchat-1127633695192366127

Skriv kommentar