Blogg

Seiser Alm 2016 Vol.1

IMG_0058

IMG_0051

Det siste Kristoffer og jeg gjorde før avreise var å hente våre nye superski fra butikken, Superski. Lenge (2 dager) føltes det ut som at de kom til å bli liggende i skibagen da skiforholdene her var ganske deprimerende. Nede på skistadion har det vært en løype på rundt 3km, mens på toppen her vi bor har det rett og slett ikke vært nok til å kjøre opp løyper engang. Før i dag! Halleluja!

Vi krysser fingrene for noen snøfall til, og priser oss lykkelige for at vi tok med to Wattbikes! Superbra treningsredskap, men det er vel ikke det man har mest lyst å gjøre når man er i Dolomittene for å gå på ski. Altså sitte inne å tråkke på sykkelen i en kald hotellgarasje. Men må man så må man.

I dag viste heldigvis Seiser Alm seg fra en bedre side. Strålende sol og med nattens snøfall var det en fryd å gå ut på ski etter intervallene på romaskin.

Alt var i skjønneste orden. Hadde ikke på superskiene, men hadde greit driv nedover bakkene til skistadion. Greit driv for en som kjører som en pyse nedover. På ski. Og det fikk jeg virkelig bekreftet da langrennsverdens desidert mest klønete utforkjører suste forbi meg. Stemmer det, ble rett og slett utklasset av Justyna Kowalczyk fra Polen. Jeez….

Pysa88

Skriv kommentar