Blogg

Night Plane to Lisbon

Da jeg begynte å skrive dette innlegget befant jeg meg i en av TAP sine flyvende blikkbokser omtrent 10 000meter over havet. På vei til den ikke helt ukjente destinasjonen Portugal. Og den, for alle ikke-roere som spør, helt ukjente byen Avis.

Nå tre dager senere sliter jeg fortsatt litt med å tenke ut hva jeg egentlig hadde tenkt å skrive. Var så fornøyd med overskriften at jeg mistet helt motivasjonen til videre skriving. Kom rett og slett ikke på noe mer som faktisk kunne passe til den helt rå overskriften som spiller på filmen, Night Train to Lisbon – for øvrig en ganske fin film:)

Kristoffer ble forkjølt i forrige uke og utsatte derfor avreisen sin med to dager. Han kom i går og nå er The Norwegian Lightweight Double fulltallige og snart klare for take-off. Sist gang vi rodde sammen var i VM-finalen så derfor blir det litt spennende å se hvordan det sitter nå. Kan kanskje ikke forvente at det skal gå igjennom lydmuren allerede i morgen, men jeg tror vi begge har utviklet oss på en del områder som skal være positivt for dobbeltsculleren.

Noe annet som er positivt er at resten av våre mannlige kolleger på elitelaget også trener i dobbeltscullere nå. Det betyr mange lekekamerater og mye sunn (og sannsynligvis litt usunn) konkurranse på trening. Gøy blir det uansett!;-)

Are

Småfrekke karer
Småfrekke karer

Avis15

1 kommentar til Night Plane to Lisbon

Skriv kommentar