Blogg

Jeg er (var) i kjempeform!

Regnet plasker i Oslo-gatene. Sommertempen er på hell. Jaktsesongen har startet for lenge siden og vi nærmer oss oktober – bokstavelig talt med stormskritt.

Og da, kjære venner, er det på tide med en liten oppsummering av sesongen, OL og tiden etterpå. Noen vil kanskje si at det er langt på overtid.

En OL-sesong som den i år kan beskrives på mange måter. Jeg kunne lett skrevet bok om den (også), men kunne like gjerne oppsummert den med ett ord. Nei, det kunne jeg faktisk ikke. Det er for mange følelser knyttet til årets sesong enn at det blir beskrivende nok med kun ett ord. Eller kanskje det er nettopp det det blir.

Ubeskrivelig eller absurd. Bra ord begge to.

Men det jeg definitivt kan gjøre er å beskrive sesongen med en graf. Det vil si, jeg kan faktisk beskrive hele karrieren med en graf. Formkurven i alle fall.

Tidligere i år, nærmere bestemt i mars, lagde jeg nemlig en grafisk fremstilling av formen min de siste 12 årene. Både for å gi meg selv en motivasjonsboost nede i en liten bølgedal, men også for å illustrere en interessant sammenheng.Formkurve 2004 til 2016

Hypotesen var, basert på den historiske trenden, at det ville komme en helt INSANE formtopp under OL! Og akkurat som forventet. Både Kristoffer og jeg oppnådde tidenes formtopp – omtrent på minuttet!

Ingen av oss har noensinne vært i så bra form som vi var den dagen vi hadde satt frem til i flere år. På selve finaledagen. I OL. Helt vilt.

Og helt ærlig, tror aldri jeg har sett resten av laget og støtteapparatet i bedre form heller. Toppform er teamwork, så uten et så bra team kan man se langt etter superformen.

Medaljens bakside er dessverre at jo høyere toppen er, desto lavere blir bunnen. Og den kommer fort!

Satser dog på å bruke min siste lille futt i NM i morgen!;)

Sees til start!

PS: Resten av oppsummeringen kommer når sesongen faktisk er ferdig. Etter helgenJ

AB88

Skriv kommentar