Blogg

Helt supert!

På mandag la jeg superskiene på hylla. For i år. Hvis ikke det er superforhold når jeg kommer hjem. Da tar jeg de frem igjen

Grunnen til at de ble lagt på hyllen er selvsagt at vi dro til Portugal på mandag. Resten av superlaget dro i forrige uke, men vi skulle gå Holmenkollmarsjen på lørdag, så derfor dro vi hit den påfølgende mandagen. Kristoffer endte opp som Brun&Strandli sin eneste representant da undertegnede fortsatt ikke var helt restituert etter sykdommen.

Super-Kristoffer fløy rundt løypene i nasjonalanlegget som en Concorde. Det var etter sigende grunnen til at Johnsrud Sundby fikk det tungt på 10kilometeren i Falun. Ryktene om at hans territorium i Holmenkollen var truet, gikk tilsynelatende så sterkt innpå han at han rett og slett stivnet. Visstnok var det en russisk sekundant som nevnte det for ham underveis på hver eneste runde. Well played!

Fra spøk til pistol. Sykdom ja. Det suger. For alle. Men for idrettsutøvere som lever av å bruke kroppen sin, suger det kanskje spesielt. Selv bare en forkjølelse. Og det som suger aller mest er når man skal begynne å trene igjen. For det er så tungt, og man er i så sinnsykt elendig, dårlig, elendig og dårlig form! Virkelig superdårlig form. Off. Det positive er at det går relativt fort å komme tilbake igjen på et superbra nivå.

Noe annet positivt som skjedde i dag var at jeg kom på at jeg hadde en uåpnet flaske med SOLO SUPER i sekken!! For en lykkerus! Det er definitivt ingen hemmelighet at det er en brus jeg digger – den er supergod! Og nei, jeg blir ikke sponset siden jeg skriver dette. Det er jeg som sponser de! Burde faktisk vært bilde av meg på flasken. Nei da. Jo da.

Super-Are som ikke er i superform. Enda.

.IMG_0562IMG_0562

Skriv kommentar