Blogg

En ganske lang tur ned Memory Lane!

Når jeg ser Zuccarello herje i Junaiten for New York Rangers, tenker jeg av og til:

-Visste det. Jeg skulle fortsatt hockey-karrieren.

På skøyter 001

Når jeg ser Petter Northug herje i spurten etter 50km på ski og hvor mye det betyr for folk, tenker jeg av og til.
-Visste det. Jeg skulle fortsatt skikarrieren.

Premieutdeling påskeskirenn Haukeliseter 001
Her fra høydepunktet; Påskerennet på Haukeliseter Fjellstue. Jeg var blodig seriøs allerede da. Grein da jeg ikke vant hopprennet fordi en annen «dude» hadde stiligere kostyme. Stilhopping? WTF? Jeg hoppet jo lengst! Eller da jeg akkurat tapte langrennet på målstreken etter ett tryn innledningsvis i løpet og akkurat ikke klarte å spurte inn igjen den 3 år eldre motstanderen min. Året etter sto jeg på toppen. Reiste meg fra det gigantiske nederlaget året før. Kom tilbake og vant overlegent. Dog ikke hopprennet, hadde fortsatt for dårlig kostyme. Ble noen tårer på rommet igjen. Stilhopping?! Hva i huleste?! Jeg hoppet jo en mil lenger enn de andre!

Når jeg ser Bjarne Brøndbo og resten av DDE briljere foran hundrevis av blodfans som synger med og elsker sangene deres, da tenker jeg av og til:

-Visste det. Skulle fortsatt trekkspillkarrieren.

Trekkspiller 001

Er for øvrig der uttrykket «å ha draget på damene», kommer fra. Fordi folk som spilte «dragspel» fikk helt sykt mye damer;) Ref playeren på bildet;)

Men det ble verken ski, ishockey eller trekkspill. Det ble roing. Og det har jeg ikke angret et sekund på! Hater deg innimellom, men jevnt over så er jeg veldig glad i deg Roing!:)

1 kommentar til En ganske lang tur ned Memory Lane!

Skriv kommentar