Blogg

Det er fredag, så hva skjera?

Det er definitivt ikke dagen da vi får en fridag eller skal bli «høy». Det vil si, høye på endorfiner skal vi nok bli;)

For sånn ca. 20.gang satte vi oss nemlig i dag på rute TP766 til Lisboa for å få litt vann under båtene og syre i lårene.

På omtrent en fjerdedel av flyturene har jeg havnet bak en gjeng som har blitt høye på litt andre ting enn endorfiner. Denne gangen var det rett bak en meget fornøyd gjeng fra området rundt Ålesund, sannsynligvis fra Valderøya eller der omkring. Creds for ekstrem lokalkunnskap og dialektskills tas imot med kyss, klapp og klem!
Mot slutten av turen kan man trygt si at, jo lavere vi fløy, desto høyere ble gutta boys. Og SELVSAGT klappet de da vi landet. Klassiker.

Jeg reiste faktisk en del charter med familien min da jeg var yngre og tilhører nok (forhåpentligvis) den siste generasjonen som faktisk opplevde at hele flyet brøt i en kollektiv applaus av oppriktig lettelse da man landet i Tyrkia, Italia, på Kypros eller andre steder i «Syden».

Nå har Brun&Strandli landet i sengene sine på Herdade da Cortesia i Avis. Uten applaus riktig nok, men Kristoffer sitt nattlige eurytmi-ritual er godt nok for meg;)

God natt!

Are

IMG_0051

Skriv kommentar