Blogg

Atsjo!

Jakten på seier i Tour de Nedoverski ble en større belastning enn først antatt. Rett etter å ha økt ledelsen sin til 3-0 forsvant Justyna. Jeg var hundre prosent sikker på at hun var så fornøyd med seieren at hun ikke ville møte opp til flere dueller. Der tok jeg feil, viste det seg. For noen få dager senere dukket navnet hennes opp på resultatlisten fra langløpet, La Diagonela. Det gikk dessverre dårlig. 7 minutter bak den svenske vinneren tilsa at hun nok hadde lagt litt for mye energi i holde Strandloen bak seg.

Vel, vel, tenkte Strandloen. Om ikke annet, så kostet Tour de Nedoverski litt for henne. Mer enn det gjorde for meg! Muahahaha. Men nei. Det kostet visst litt for meg også. Da jeg begynte å skrive dette satt jeg på toget til Mûnchen, en dag før planlagt hjemreise. Med rennenende nese, og hyppige nys. Og trøstespiste Brownie. FOR et nederlag!

Nei da. Litt sykdom er ikke verdens undergang. Banken min er stappfull av veldig bra trening over lang tid nå, så det er faktisk null stress. Trolig trengte jeg litt hvile, så da får jeg bare innfinne meg med noen dager på sofaen. Det eneste som er synd er at jeg sannsynligvis går glipp av nok et NM. Denne gangen på romaskin. Skal ikke si det helt sikkert enda, men per akkurat nå er det ingenting som tyder på at jeg blir klar til helgen.

Jeg må sikkert holde på til jeg er 70 hvis jeg en gang skal få stille i et norsk mesterskap på romaskin, være i god form og faktisk produsere et resultat jeg kan være bekjent av.

IMG_0256
Oops…

1 kommentar til Atsjo!

Skriv kommentar